Tort pentru nuntă în București. Livrare în România. Trend 2020

Tort pentru nuntă în București. Livrare în România. Trend 2020

Last Updated on

Tort pentru nuntă

Livrare sigură de torturi pentru nunta din București în România

 • Noi livrăm torturi de nunta unice în București și, în funcţie de disponibilitate, în restul României
 • Livrarea începe gratuit în Centrul Bucureștiului
 • Toate modele tort nunta sunt livrate în siguranţă folosind șoferul nostru intern într-o furgonetă cu o temperatură optimă

Livrare sigură de torturi pentru nuntă din București în România

Ai nevoie ca tortul pentru nuntă să fie livrat? La Floflori.com, noi vă oferim livrare de tort de nunta în București și în România. Din moment ce torturile sunt fragile, noi personal aducem tortul de nunta visat imediat ce acesta este copt și ornat, la timp pentru marea zi, transportându-l într-o furgonetă cu o temperatură controlată. Vă recomandăm să ne daţi cât mai multe informaţii posibile, în special dacă vă doriţi un tort nunta personalizat.

Noi lucrăm cu fiecare mireasă și mire individual pentru a face modele tort nunta deosebite și personalizate. Toate torturile noastre sunt făcute pentru comanda tort Bucuresti sau în România. Torturi nunta 2020 sunt adaptate pentru mireasă și mire, pentru a se potrivi cu buchetul miresei sau cu panglicile și includ dantelă care să se potrivească cu rochia miresei. În funcţie de aspectul tortului și de nivelul de detalii ce trebuie lucrate, tort nunta pret diferă.

Pentru a te ajuta să ai inspiraţie în acea zi atât de specială, aruncă o privire în diversitatea de torturi de nuntă, brioșe și fursecuri pe care le avem disponibile. Poţi găsi sute de torturi de nuntă, brioșe sau fursecuri în funcţie de culoare, temă sau model. Pentru că suntem conștienţi că există alte ocazii speciale în viaţa dumneavoastră, vă oferim și torturi pentru aceste ocazii. Astfel, oferta noastră include și tort botez fete, tort botez baiat și tort majorat.

tort pentru nunta

Cele mai frecvente întrebări referitoare la livrarea torturilor de nuntă

Când va fi livrat tortul meu de nuntă?

În momentul alegerii tortului, poţi alage data de livrare. La cerere specială, noi putem livra înainte de 12, ora prânzului, sau la o oră specificată de client. Dacă nunta are loc duminica, în general livrăm tortul în ziua de sâmbătă și acesta oricum va rezista bine pentru câteva zile.

Pentru torturile de nuntă ce necesită livrare în afara Bucureștiului, vă rugăm să ne contactaţi înainte de a plasa comanda pentru a confirma faptul că data solicitată de dumneavoastră pentru livrare este disponibilă.

Pot să menţionez o dată de livrare când fac comanda?

Da, pentru toate torturile de nuntă dumneavoastră puteţi alege o dată de livrare preferată când plasaţi comanda. Un minim de 2 zile lucrătoare sunt necesare, dar noi recomandăm cu căldură să ne informaţi cât mai din timp posibil pentru a garanta disponibilitatea livrării.

Cu cât timp înainte pot aranja livrarea?

Noi preluăm comenzi pentru tortul de nunta cu un an în avans.

Pot modifica data de livrare?

Da, acest lucru este posibil prin notificarea în avans. Vă rugăm să ne contactaţi prin email.

Trebuie să fiu prezent pentru a semna pentru livrare?

Nu. Noi putem livra la locaţia unde are loc nunta sau la oricare altă adresă. Noi solicităm în avans o notificare privind adresa pentru a o înmâna șoferului nostru ce se ocupă de livrare. Puteţi adăuga instrucţiuni speciale pe durata procesului de comandă.

Pot să modific adresa de livrare?

Da. Noi avem nevoie doar de o notificare prealabilă de minim 48 de ore. Dacă adresa de livrare se află într-un cod poștal diferit, taxe suplimentare se pot adăuga (sau se pot reduce taxele!). Pentru a modifica adresa de livrare, vă rugăm să ne contactaţi.

Cât de mult costă o livrare?

Vă rugăm să consultaţi pagina cu informaţiile noastre de preţ privind livrarea sau să folosiţi calculatorul de cost al transportului când plasaţi comanda. Dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii, puteţi găsi la costurile pentru tort de nuntă.

tort pentru nunta authorAuthor: Cake designer – Katerina Sazonova
Cake is the art, cake is a conversation
Please dm for inquiries instagram.com/ganache_cafe

Comments (2)

 • Janet Reply

  Cel mai bun tort. A tinut mult timp. Sunt foarte bucuroasă de el.

  5 din 5 stele.

  April 21, 2020 at 3:28 pm
 • Oana Reply

  Am primit o livrare rapidă de tort. Cei cu care m-am inteles prima dată nu s-au ținut de cuvint. Mersi FloFlori sunteți alături.

  5 din 5 stele.

  April 21, 2020 at 3:28 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Livrăm dragoste în toata țara

24X7 Suntem alături de cei dragi

Garantăm calitatea oferită

Hotline +40 730 950 567

X