Tort zi de naștere. Comandă in București cu livrare oriunde. Trend 2020

Tort zi de naștere. Comandă in București cu livrare oriunde. Trend 2020

Last Updated on

Tort la comandă – tort zi de naștere

La Floflori.com, noi suntem pasionaţi de ideea de a crea în magazinul nostru din București torturi delicioase în toate formele, culorile și mărimile pentru zile de naștere. Noi creem toate modele tort zi de nastere, de la torturi inovative, torturi de zile de nastere pentru adulţi, pentru copii, tort zi de naștere cu personaj și torturi numere, până la torturi tradiţionale, brioșe și multe altele! De asemenea, suntem gata să creem și tort aniversare casatorie. Noi iubim să aducem la realitate ideile noastre sub formă de torturi.

Un tort personalizat pentru a încânta – tort zi de naștere

De ce să nu faci o petrecere de ziua aniversară foarte specială cu o rezervare a unui tort aniversar sau personalizat creat cu atenţie la cerinţele tale? Torturile pentru ziua de naștere sunt în cele din urmă o parte a sărbătoririi oricărei aniversări. Modele tort zi de nastere sunt magnifice și au un gust cu adevărat bun și vor da oricărei petreceri pentru aniversare factorul de încântare pe care îl căutaţi.

tort zi de naster, tort la comanda

Aruncă o privire la galeriile noastre

Aruncă o privire la oferta noastră pentru a te inspira. Vei găsi de la modele pentru torturi pentru aniversările adulţilor și pentru cele ale copiilor încât vei realiza că nici o idee nu este dincole de creativitatea și profesionalismul echipei noastre. Poti vedea lucrarile noastre pe pagina de instagram: https://www.instagram.com/ganache_cafe/

Tradiţii foarte speciale pentru ziua de naștere

Tăierea tort aniversar este una dintre momentele importante ale oricărei aniversări. Cântatul clasicului „La mulţi ani!” și stingerea lumânărilor aflate pe tort nu își pierd farmecul, indiferent de vârsta pe care o avem. Torturile create de Floflori.com fac ca tradiţia torturilor aniversare să fie cu adevărat specială.

Un ospăţ pentru ochi

Torturile noastre extraordinare sunt un ospăţ pentru ochi și sunt cu adevărat delicioase de asemenea. Nouă ne place să încântăm iubitorii de torturi cu arome și texturi fabuloase. Noi creem torturi care nu sunt niciodată uitate.

Lasă-ţi imaginaţia să devină sălbatică

Toate modele tort aniversare sunt create conform cerinţelor dumneavoastră. La Floflori.com noi suntem experţi în a aduce ideile dumneavoastră la viaţă sub forma torturilor. Noi vom lucra alături de dumneavoastră pentru a crea un tort personalizat bazat pe orice temă aveţi în minte.

Noi iubim să creem torturi excentrice și surprinzătoare. Lasă-ţi imaginaţia să devină sălbatică. Dacă preferi clasic, noi suntem excepţionali de buni și la aceasta de asemenea.

Spuneţi-ne ideile dumneavoastră

Floflori.com ar fi încântat să audă ideile dumneavoastră privind modele tort zi nastere. Indiferent de interestul dumneavoastră, indiferent de aroma favorită și de topping, noi putem personaliza tort zi nastere cu o combinaţie perfectă pentru a face tortul aniversar unic și splendind cu aromele dumneavoastră favorite.

Author: Katerina Sazonova

tort zi de nastere, author, expert

Cake designer – Katerina Sazonova
Cake is the art, cake is a conversation
Please dm for inquiries
instagram.com/ganache_cafe

Comments (2)

  • Cristi Reply

    Am primit tort. Fix cum pe poze. Foarte gustos. Imi place mult.

    April 21, 2020 at 2:57 pm
  • Adelina Reply

    Am comandat tort pentru zi de naștere. Era foarte frumos si gustos. 5 din 5 stele.

    April 21, 2020 at 2:58 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Livrăm dragoste în toata țara

24X7 Suntem alături de cei dragi

Garantăm calitatea oferită

Hotline +40 730 950 567

X